Vanzari 0745356450
Comanda dvs.
0 Lei
 
Salut! Te poti autentifica sau crea un cont nou
 
 

Termeni si conditii

1.Acceptarea termenilor si conditiilor
Acesti termeni si conditii constitue acordul legal dintre dvs. si S.C. Galant Perpetuum S.R.L. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.galant-electrocasnice.ro .Acesarea, vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website  si cumpararea inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.
2.Definitii
Vanzator – S.C. Galant Perpetuum S.R.L. sau orice partener al vanzatorului
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Galant Perpetuum SRL (electronic, telefonic, etc)
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Username - pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga comenzi online.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.).
Site – domeniul www.electrocasnice-galant.ro
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri de pe Site.
Bunuri– orice produs comandat , inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Comenzii facute.
Continut
•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
3.Documente contractuale
3.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
3.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
3.3. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice , SMS sau apel telefonic a confirmarii comenzii.
3.4. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.
4. Politica de vanzare online
4.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate Galant Perpetuum SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Galant Perpetuum SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Galant Perpetuum SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.
4.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
4.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, electrocasnice-galant.ro  isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
4.4. Galant Perpetuum SRL poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Galant Perpetuum SRL are incheiate contracte.
4.5. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Galant Perpetuum SRL.
4.6. Descrierea produselor poate fii uneori incompleta din cauza lipsei de informatie oferite de catre producator sau furnizor. Toate descrierile produselor se bazeaza pe specificatiile oferite de catre producator si/sau verificari in cadrul companiei.
Pozele afisate pe site pot avea caracter informativ pentru anumite produse.
Ne rezervam dreptul de a modifica specificatiile tehnice si pozele produselor afisate pe site-ul www.galant-electrocasnice.ro  fara o notificare prealabila.
Compania S.C. Galant Perpetuum  S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate. Pentru detalii legate de stocuri si disponibilitatea produselor contactati-ne prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie in sectiunea Contact.
4.7.Toate preturile prezentate pe site includ TVA (20%), in acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului decat daca produsul face parte dintr-o promotie speciala.
5. Conditii si termene de plata
Plata comenzilor se va efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs) . Daca se face plata in avans livrarea se va face dupa confirmarea transferului de bani in contul  S.C. Galant Perpetuum SRL de catre client .In cazul unei comenzi in avans, produsele trebuie achitata integral pentru a initia livrarea.
6.Transport
Ne rezervam dreptul de a selecta firmele de curierat prin care livram produsele in conformitate cu contractele incheiate cu firmele de curierat. Produsele pot fi trimise prin alte firme de curierat stabilite numai de comun acord de ambele parti (Cumparator – Vanzator).
Costurile de livrare variaza in functie de produs sau localitatea destinatarului, astfel transportul va fi platit de catre client in functie de cele mentionate anterior.
7.Confidentialitate
Datele personale ale fiecarui cumparator sunt inregistrate in baza de date a siteului si sunt folosite strict pentru a intocmi actele necesare unei tranzactie si transport.
Compania isi asuma responsabilitatea de a nu instraina, vinde sau face publica baza de date al siteului www.galant-electrocasnice.ro, aceasta poate fi transmisa doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comerciale, numai in scopuri justificate.
8.Garantia si service-ul produselor
In momentul constatarii unei defectiuni, clientul este obligat sa anunte compania si sa stabileasca de comun acord termenii de livrare, timpul de service si costurile de transport.
Service-ul se acorda, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, orcarui produs cu defectiuni neprovocate in mod intentionat de catre posesor sau avarii in urma unor calamitati naturale sau accidente, numai in baza unui certificat de garantie sau a unei facturi.
Nu acordam service produselor ce au suferit deteriorari in mod voit (lovite, arse, udate, taiate, sparte e.t.c.), produse avariate in urma unor calamitati naturale sau accidente (incendii, inundatii, explozii, alunecari de teren e.t.c.)sau lovituri in timpul transportului
Pierderea certificatului de garantie duce la pierderea garantiei .
Stergerea seriei de pe produse duce la pierderea garantiei . Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.
9. Legea aplicabila-jurisdictia
Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Galant Perpetuum SRL  si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Romania.